Milky way over Silex Spring

0.90

    • Podokvir debeline 2 cm
Šifra: 36696016700 Kategoriji: ,

Platno

Fotografije natisnemo z visoko kakovostnimi tiskalniki na kvalitetno platno in napnemo na čvrst, lesen podokvir

 

Trda pena

Fotografije natisnemo z visoko kakovostnimi tiskalniki na lahko, trdo peno, debeline 5 mm.

Kvaliteten tisk se ponaša z mat videzom, ki poskrbi za čudovit izgled vaših fotografij. Pena je idealna za stene z omejeno nosilnostjo ter stene iz občutljivih materialov, kot so ploščice.

Aluminij

Visoko kakovosten tisk fotografij na 3 mm debelo ploščo sestavljeno iz črne, plastične plošče v sredini in dveh aluminijastih panelov.

Izbirate lahko med mat in sijajnim tiskom. Mat fotografije so tiskane direktno na ploščo, med tem ko so sijajne fotografije tiskane na foto papir in kaširane na ploščo.

Akril

Ročno poliran akril fotografiji doda čudovit, globinski učinek, nevidni sistem obešanja pa poskrbi za iluzijo lebdenja. Odtis se ponaša z bogatimi in intenzivnimi barvami, ki kar zažarijo ne glede na kot pod katerim si fotografijo ogledujemo.

Fotografije so z 12-barvnimi, visoko kakovostnimi tiskalniki natisnjene na kvaliteten foto papir in skrbno kaširane na optično izjemno čisto akrilno ploščo, debeline 3 mm.

Les

Fotografije natisnemo z visoko kakovostnimi, 6-barvnimi tiskalniki neposredno na 10 mm debelo brušeno, vezano ploščo v prijetnem, naravnem tonu. Robovi fotografij so obdelani in natisnjeni z nežnim “fade-out” efektom, kar končnemu produktu doda brezčasno estetiko.

Lesene plošče so opremljene z obešalom in se ne krušijo.

Aluminij in akril

Tisk fotografij na aluminij in akril predstavlja najbolj razkošen del naše ponudbe, saj je končni izdelek sestavljen iz dveh, premium produktov. Aluminijasta plošča poskrbi za stabilnost, vzdržljivost in nepremagljivo eleganco, akrilna plošča pa končni izdelek vizualno nadgradi.

Fotografija je z visoko kakovostnim tiskalnikom natisnjena na kvaliteten foto papir in kaširana med obe plošči.

Slika v okvirju

Čista klasika. Okvirjena fotografija priskrbi vizualen učinek, vreden vsake galerije. Fotografijo natisnemo na visoko kakovosten fotografski, luster papir, nanj položimo paspartu iz kartona muzejse kvalitete ter optično izjemno čisto akrilno steklo.Izbirate lahko med petimi barvami, elegantnih in ročno izdelanih okvirjev. Okvirji so pripravljeni za obešanje.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Milky way over Silex Spring”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja