Foto blazina

Že od 34,90€

Na naši satenasti blazini je vaš dizajn natisnjen v izjemno ostri ločljivosti na svilnato gladkem satenastem materialu. Ročno šivana blazina je na voljo v velikosti 40 x 40 cm. Vaš dizajn (natisnjen samo na eni strani) bo obdan s tanko belo obrobo. Priloženo je mehko polnilo, snemljiva tkanina pa je primerna za strojno pranje.

Naše premium blazine so rezultat prefinjenga tkanja in napredne tiskarske tehnologije, ki posrkbi za briljantno reprodukcijo vaših fotografij.  Vrhunski produkt, ki bo zagotovo postal vaš favorit tako doma, kot na potovanjih. Ročno šivana blazina se ponaša z razkošno prevleko iz pliša in izjemno mehkim polnilom. Izdelana je z okolju prijaznimi proizvodnimi postopki. Pranje do 30oC.

Pred tiskom vsako fotografijo podrobno pregledamo in vas kontaktiramo v kolikor fotografije ne dosegajo primerne kvalitete. Več o potrebni resoluciji si lahko preberete tukaj.

V kolikor nam posredujete fotografijo, ki ni v željenem razmerju, le-to prilagodimo in vam jo pred tiskom posredujemo v predogled. Vse fotografije se iz sistema izbrišejo po 30ih dneh.

Za tisk dveh ali več kosov (katerikoli artikel), nas prosim kontaktirajte in pripravili vam bomo ugodnejšo ponudbo.

 • *Model

  *Velikost

  Tisk

  *Velikost

  Hrbtna stran

  *Velikost

  V primeru da je datoteka večja od 25 MB, vas prosimo da nam jo posredujete na naslov info@wall-art.si prek aplikacije WeTransfer.

  • (max file size 128 MB)
Kategorija:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Foto blazina”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja