NASLOV

Črmošnjice pri Stopičah 9
8000 Novo mesto

E-pošta

info@wall-art.si

Telefon

(+386) 040 504 383

Imate vprašanje?

Za vsa vprašanja in informacije o naših izdelkih in storitvah, smo vam vedno na voljo.

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji spletne trgovine Wall-Art.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

S spletno stranjo Wall-Art.si (v nadaljevanju tudi »trgovina«) upravlja podjetje Promo Atelje Mikec, Sašo Mikec s.p., Črmošnjice pri Stopičah 9, 8000 Novo mesto, matična številka: 8410011000, davčna številka: SI84032618, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju tudi prodajalec ali Wall-Art.si).

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje trgovine, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med trgovino in kupcem.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

Vrste uporabnikov

Z enkratnim vpisom v trgovino prek elektronske pošte, postane obiskovalec gost trgovine, s potrjeno registracijo v trgovina pa postane član trgovine. Tako gost kot član trgovine (v nadaljevanju tudi »uporabnik«) pridobita pravico do nakupa v trgovini.

Ob registraciji v spletno trgovino kot član, obiskovalec pridobi uporabniško ime (ime.priimek) in avtomatično generirano geslo.

Registracija je možna prek povezave »Moj račun« ali med samim postopkom oddaje naročila.

Dostopnost informacij

Trgovina se zavezuje, da bo kupcu še preden ga zavezuje pogodba ali ponudba, zagotovila naslednje informacije:

podatke o podjetju, ki upravlja s spletno trgovino Wall-Art.si (ime in sedež podjetja, matična številka, davčna številka),
kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
bistvene lastnosti artiklov (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami) ter rok veljavnosti tega podatka,
dostopnost artiklov,
pogoje dostave artiklov (ter način, kraj in rok dostave),
cene, ki morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza in druge dajatve, ter rok veljavnosti tega podatka,
način plačila in dostave ali izpolnitve, ter rok veljavnosti tega podatka,
časovno veljavnost ponudbe,
rok, v katerem je možno odstopiti od pogodbe in pogoje za odstop (opis pravice do odstopa v skladu s 43.č ZVPot; v primerih, ko potrošnik v skladu s 43.č členom ZVPot nima pravice do odstopa, je o tem izrecno obveščen),
pojasnilo postopka s pritožbo, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi.
Ponudba artiklov in dobavni roki

Vsi artikli, ki sestavljajo ponudbo trgovine, so izdelani po naročilu. Zaradi tega dejstva, je dobavni rok za vse artikle od 5 do 15 delovnih dni. Večina artiklov je ponavadi dostavljena v roku 5-7 delovnih dni.

Cene

Vse cene so v EUR (evrih), vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače in veljajo od 1.7.2021 do izdaje novega cenika.

Kljub trudu, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. Če ugotovimo da je podatek o ceni za že naročeni artikel napačen, Vam, v primeru da je pravilna cena nižja, vrnemo preplačani znesek (ali, na vašo željo, ponudimo popust v vrednosti preplačanega zneska ob naslednjem nakupu), v primeru da je pravilna cena višja, pa vam ponudimo možnost preklica naročila.

Popusti, promocijske kode ipd. se praviloma ne seštevajo. Popust pri posameznem artiklu in promocijska koda se seštevata.

Oddaja naročila

Kupoprodajna pogodba med trgovino in kupcem je sklenjena v trenutku, ko trgovina kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o statusu njegovega naročila (z naslovom: Vaše naročilo na Wall-Art.si je bilo sprejeto). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za trgovino kot za kupca. Kot kupec velja oseba s podatki, kot so navedeni ob oddaji naročila. Kasnejše spreminjanje podatkov o kupcu ni mogoče.

Načini plačila

Zaradi narave izdelkov, Wall-Art.si omogoča le vnaprejšnje plačilo z bančnim nakazilom na bančni račun podjetja Promo Atelje Mikec, Sašo Mikec s.p. po ponudbi/predračunu** ter plačilo prek aplikacije PayPal.

**Naročilo gre v proces obdelave po tem, ko je plačilo po ponudbi/predračunu prejeto na naš bančni račun.
Izdaja računa

Trgovina po dostavi naročenih artiklov kupcu pošlje tudi račun v pdf formatu na kupčev e-naslov, t.j. e-naslov, ki ga je kupec navedel pri oddaji naročila ali uporabil za registracijo v trgovini. V primeru osebnega prevzema, kupec prejme natisnjen račun za kupljene artikle ob njihovem prevzemu.

Na računu sta razčlenjena cena in vsi stroški v zvezi z nakupom.

Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.
Postopek obveščanja o nakupu
Wall-Art.si naročilo

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti (na naslov, ki ga je navedel ob oddaji naročila ali uporabil pri registraciji v trgovino), da je naročilo sprejeto. Registriranim uporabnikom so v trgovini vselej dostopni podatki o statusu in vsebini naročila. Oddano naročilo pregledamo, v primeru izbire tiska lastne fotografije preverimo ali kvaliteta fotografije zadostuje pogojem za tisk in pred samo izdelavo kupca obvestimo o ustreznosti fotografije. Trgovina lahko za preverjanje podatkov in obveščanje o ustreznosti fotografije, kupca pokliče na njegovo kontaktno številko ali kontaktira prek e-naslova. 

Ob izbiri plačila po ponudbi/predračunu, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto vendar je na čakanju. V sporočilu so navedeni vsi potrebni podatki za izvedbo plačila z bančnim nakazilo po ponudbi/predračunu na bančni račun Promo Atelje Mikec, Sašo Mikec s.p. Po prejemu sredstev na bančni račun Promo Atelje Mikec, Sašo Mikec s.p., kupec prejme obvestilo, da je naročilo v obdelavi. 

Naročilo je odpremljeno

Trgovina v dogovorjenem roku artikel pripravi in odpošlje, ter o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Trgovina v elektronski pošti kupca tudi obvesti kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam v primeru pritožbe.
Pravica do odstopa potrošnika od pogodbe
S potrditvijo teh splošnih pogojev poslovanja se kupec strinja, da odstop od pogodbe po potrjenem naročilu ni več možen. V primeru naročila tiskanih izdelkov skladno s 43.č členom, 5. točka, 2. odstavek, stranka nima pravice odstopa od pogodbe, saj so vsi izdelki iz naše spletne trgovine narejeni po natančnih navodilih posameznega kupca in so prilagojeni njegovim potrebam. Zaradi specifičnosti in svoje narave takšni artikli niso primerni za vračilo. Ob naročilu izdelkov bodite pozorni, da naročite pravilne velikosti in izberete pravilen medij za tisk.


Garancija
Vsi izdelki so kakovostni. Če naletite na izdelek z napako, ga lahko vrnete osebno ali z navadno pošto. Izdelek bomo popravili ali zamenjali na naše stroške.


Reklamacije

Reklamacije sprejemamo izključno ob predložitvi reklamiranega blaga v celoti, in računa. Blago ne sme biti uporabljeno. Rok za najavo reklamacije je 8 dni, rok za vračilo reklamiranih izdelkov pa 30 dni od izdaje računa.

Dostava

V spletni trgovini Wall-Art.si za dostavo uporabljamo naše pogodbene partnerje - Pošta Slovenije, DHL, DPD, FEDEX in GLS. Pridržujemo si pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito.

Dostava je za vsa naročila, ne glede na vrednost naročila ali število izdelkov v posameznem naročilu, brezplačna.

Ob predhodnem dogovoru je možen osebni prevzem na sedežu podjetja, na naslovu Črmošnjice pri Stopičah 9, 8000 Novo mesto.

Politika zasebnosti

S spletno trgovino Wall-Art.si upravlja podjetje Promo Atelje Mikec, Sašo Mikec s.p., matična št.: 8410011000 (v nadaljevanju samo kot »mi«). Promo Atelje Mikec posveča varstvu osebnih podatkov veliko pozornosti. V tem dokumentu so navedene informacije o tem, katere osebne podatke obdelujemo, še posebej o naših strankah in uporabnikih naše spletne trgovine, ali te podatke obdelujemo na podlagi podanega soglasja ali na drugi pravni podlagi, v kakšne konkretne namene jih uporabljamo, komu jih lahko posredujemo in kakšne so vaše pravice v povezavi z obdelavo vaših osebnih podatkov.

Poslujemo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), in z Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Oblike sodelovanja

Naše storitve lahko uporabljate kot:

neznani uporabnik (v tem primeru bomo z vašim soglasjem ob obisku naših strani podatke zbirali preko piškotkov z namenom zagotavljanja boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, štetja števila uporabnikov na spletnem mestu ter zagotavljanja nemotenega delovanja spletnih strani)
naročnik na e-novice (v tem primeru lahko naše storitve uporabljate kot neznani uporabnik, edini podatek, ki nam ga zaupate pa je le vaš elektronski naslov in ime. Drugih podatkov o vas ne zbiramo. Od naših e-novice se lahko vedno odjavite (povezava do odjave je v vsaki poslani e-novici) in s tem izbrišete iz naših seznamov.
registrirani uporabnik
registrirani kupec
Osebni podatki, ki jih zbiramo

O naših registriranih uporabnikih in kupcih zbiramo več vrst osebnih podatkov:

podatki o identiteti: ime, priimek, elektronski naslov in geslo, ki je šifrirano in znano le uporabniku. Podatki o identiteti poslovnih uporabnikov vključujejo tudi naziv podjetja in davčno številko oziroma številko zavezanca za DDV. Številko zavezanca za DDV hranimo tudi za fizične osebe, ki poslujejo kot zavezanci za DDV. Te podatke lahko vidite in urejate preko povezave Moj račun.
kontaktni podatki: naslovi za dostavo, naslov za izdajo računa in telefonska številka. Te podatke lahko vidite in urejate preko povezave Moj račun.
podatki o nakupih in plačilih: hranimo vse podatke o vaših naročilih in plačilih, vključno s podatki o stornacijah, vrnitvah naročil. Te podatke lahko vidite in urejate preko povezave Moj račun.
podatki vezani na vašo uporabo in profil: zadnji ogledi izdelkov, izdelki v nezaključenem naročilu, pogostost obiskovanja posameznih oddelkov, pogosti nakupi ter oddani komentarji in ocene naših ponudb. Te podatke lahko vidite in urejate preko povezave Moj račun.
marketinški podatki: vaše naročnine na naše e-novice, vaši seznami želja. Te podatke lahko vidite in urejate preko povezave Moj račun.
tehnični podatki: za zagotavljanje varnosti in dokazljivosti se zbirajo tudi IP naslovi, podatki o operacijskem sistemu, brskalniku, operacijskem sistemu, lokaciji vaše naprave, vrsti naprave s katero dostopate na našo stran in podobno. Ob obisku preko piškotkov z vašo privolitvijo zbiramo tudi podatke za zagotavljanje boljše funkcionalnosti in uporabniške izkušnje, varnosti, štetja števila uporabnikov na spletnem mestu ter zagotavljanja nemotenega delovanja spletnih strani. Posameznemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Promo Atelje Mikec, Sašo Mikec s.p.  lahko na uporabnikov računalnik shrani tudi druge piškotke, kot so identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku) in piškotki sistemov Google Analytics (analiza obiskov spletne strani), Facebook, Instagram, ...  Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca 2 leti, potem postanejo neaktivni.
Kako pridobivamo podatke

Podatke o vas pridobivamo na več načinov in sicer ko:

se registrirate kot uporabnik spletne trgovine www.wall-art.si
oddate naročilo
stornirate naročilo
se naročite na e-novice
pregledujete naše vsebine
ko objavite vprašanje, komentar ali oceno kateregakoli izmed naših izdelkov
ko nam posredujete različna vprašanja, zahtevo za reklamacijo, ...
z nami komunicirate preko družbenih omrežij

Tehnične podatke pridobivamo avtomatično.

Google, Facebook in druga družbena omrežja ter oglaševalske agencije nam posredujejo podatke, za katere ste jim to dovolili.

Kaj delamo s podatki o vas

Podatke o registriranih uporabnikih in kupcih ter nakupih zbiramo za:

zagotavljanje naših zakonskih obveznosti (na primer za vodenje finančnih in poslovnih knjig),
izvedbo vaših naročil
za profiliranje kupcev, ki omogoča prikaz potrebam posameznega kupca primernejših ponudb tako na spletnih straneh kot v naših e-novicah
za analize poslovanja, planiranje, spremljanje statistik, obnašanja kupcev ter obiskovalcev in podobno, pri čemer so uporabljeni podatki anonimizirani

Podatke o naročilih na naše e-novice zbiramo z namenom, da vam lahko na željeni naslov dostavimo e-novice.

Vprašanja, ki nam jih posredujete preko kontaktnih obrazcev ali e-naslovov, objavljenih na spletnem mestu, bomo uporabili izključno za razrešitev težave ali pripravo odgovora na vprašanje.

V kolikor boste z nami komunicirali preko kateregakoli družbenega omrežja bomo vaše podatke lahko uporabili tudi za to, da vam preko istega družbenega omrežja posredujemo marketinška sporočila skladno s pogoji in dovoljenji, ki ste jih dali upravitelju družbenega omrežja.

Kdo ima dostop do vaših osebnih podatkov

Poleg nas lahko vaše osebne podatke uporabljajo tudi naši zaupanja vredni partnerji, ki jih potrebujemo pri izvedbi, skladno z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Evropsko uredbo o varstvu osebnih podatkov:

dostavnim službam posredujemo podatke, ki jih potrebujejo za prevoz in oddajo naročila
pooblaščenim ustanovam, če tako zahteva zakon (sodišče, ipd.)
z vašo privolitvijo vaše podatke preko piškotkov posredujemo Google, Facebook in drugim družbenim omrežjem

Vsi partnerji, ki imajo dostop do osebnih podatkov, so zavezani skrbnemu ravnanju z osebnimi podatki skladno z zakonodajo. Posredujemo jim le podatke, ki so nujni za uspešno izvedbo naročila, prodajnega procesa ali druge aktivnosti.

Vaših podatkov v nobenem primeru ne posredujemo nepooblaščenim tretjim osebam.

Roki hrambe osebnih podatkov

Vaše osebne podatke bomo hranili in obdelovali v obsegu, ki je potreben za uresničevanje namenov obdelave in dokler bo to potrebno za zaključek naročenih ali dogovorjenih aktivnosti, ter potem v okviru zastaralnih rokov za obveznosti, ki bi lahko izvirale iz obdelave teh osebnih podatkov, še posebej, ko je obdelava osebnih podatkov potrebna v okviru sklenitve oziroma izvedbe pogodbe.

Podatke, ki so pridobljeni na podlagi privolitve hranimo do preklica.

V primerih, ko je rok hrambe osebnih podatkov zapovedan z zakonom, podatke hranimo v skladu z zakonsko zapovedjo.

Zagotavljanje varnosti

Na naših spletnih straneh uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, razkritjem, neželjenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. Za prenose vseh osebnih podatkov uporabljamo tehnologijo SSL, ki skrbi za kodiranje vseh informacij.

Dostop do zbranih osebnih podatkov imajo le pooblaščene osebe (zaposleni) z uporabniškim imenom in geslom.

Prosimo, da nam pri varovanju vaših osebnih podatkov pomagate tako, da tudi sami poskrbite za varnost vašega uporabniškega imena in gesla.

Piškotki

Delovanje naših spletnih strani je brez piškotkov praktično nemogoče. Če ne želite naših piškotkov na vašem računalniku, ne pozabite, da je shranjevanje piškotkov pod popolnim nadzorom vašega brskalnika. Z izbiro ustreznih opcij v vašem brskalniku lahko shranjevanje piškotkov po želji kadarkoli omejite ali onemogočite, piškotke na vaši napravi pa lahko kadarkoli trajno zbrišete.

Naša spletna stran je le ena izmed nekaj milijard strani, na katerih lahko na vašo napravo dobite tudi piškotke Google, Facebook, Twitter, Youtube in drugih družbenih medijev, oziroma le te vaš piškotek ob obisku naše strani preberejo. Te strani lahko tako zbrane podatke uporabljajo za različne namene, od analitike, oglaševanja, pa do izboljšave svojih produktov. Za to potrebujemo vašo privolitev, ki jo lahko uredite na vrhu te strani.

Preberi več...

Na spletni strani www.wall-art.si uporabljamo naslednje piškotke:

PiškotekTrajanjeOpis
_ga2 letiPiškotek nastavi Google Analytics. Piškotek se uporablja za razlikovanje med uporabniki in sejami in spremlja uporabo spletnega mesta za pripravo poročila o analitiki spletnega mesta. Piškotek hrani podatke anonimizirano in uporabniku dodeli naključno številko - Vodenje statistike ogledanih strani.
_gat_gtag_UA_154427884_41 minutaPiškotek nastavi Google. Uporablja se za ločevanje uporabnikov - vodenje statistike ogledanih strani.
_gid1 danPiškotek nastavi Google Analytics. Uporablja se za shranjevanje informacij o načinu uporabe strani s strani obiskovalca in pripravo poročila o uporabi spletne strani. Podatki ki se zbirajo so: število obiskovalcev, vir od koder prihajajo in strani ki so jih obiskovali. Podatki so anonimizirani - Vodenje statistike ogledanih strani.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 letoPiškotek nastavi spletno mesto www.wall-art.si in sicer vtičnik "GDPR Cookie Consent". Namen tega piškotka je preveriti, ali je uporabnik dal soglasje za uporabo piškotkov pod kategorijo "Advertisement".
cookielawinfo-checkbox-analytics11 mesecevPiškotek nastavi spletno mesto www.wall-art.si in sicer vtičnik "GDPR Cookie Consent". Namen tega piškotka je preveriti, ali je uporabnik dal soglasje za uporabo piškotkov pod kategorijo "Analitika (Analytics)".
cookielawinfo-checkbox-functional11 mesecevPiškotek nastavi spletno mesto www.wall-art.si in sicer vtičnik "GDPR Cookie Consent". Namen tega piškotka je preveriti, ali je uporabnik dal soglasje za uporabo piškotkov pod kategorijo "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 mesecevPiškotek nastavi spletno mesto www.wall-art.si in sicer vtičnik "GDPR Cookie Consent". Namen tega piškotka je preveriti, ali je uporabnik dal soglasje za uporabo piškotkov pod kategorijo "Nujni (Necessary)".
cookielawinfo-checkbox-others11 mesecevPiškotek nastavi spletno mesto www.wall-art.si in sicer vtičnik "GDPR Cookie Consent". Namen tega piškotka je preveriti, ali je uporabnik dal soglasje za uporabo piškotkov pod kategorijo "Ostalo (Other)".
cookielawinfo-checkbox-performance11 mesecevPiškotek nastavi spletno mesto www.wall-art.si in sicer vtičnik "GDPR Cookie Consent". Namen tega piškotka je preveriti, ali je uporabnik dal soglasje za uporabo piškotkov pod kategorijo "Performance".
PHPSESSIDSejaIzvorni piškotek za PHP aplikacije, ki ga nstavi spletno mesto www.wall-art.si. Uporablja se za shranjevanje in identifikacijo uporabnikovega edinstvenega ID-ja seje za upravljanje uporabniške seje na spletnem mestu. Piškotek je piškotek seje in se izbriše, ko so zaprta vsa okna brskalnika.
viewed_cookie_policy11 mesecevPiškotek nastavi spletno mesto www.wall-art.si in sicer vtičnik "GDPR Cookie Consent". Namen tega piškotka je preveriti, ali je uporabnik dal soglasje za uporabo piškotkov. Piškotek ne shranjuje osebnih podatkov.
woocommerce_cart_hashSejaPiškotek sledi spremembam v nakupovalni košarici. Nastavi ga spletno mesto www.wall-art.si.
woocommerce_items_in_cartSejaPiškotek sledi številu izdelkov v košarici. Nastavi ga spletno mesto www.wall-art.si.
woocommerce_recently_viewedSejaPrikazuje nazadnje ogledane izdelke. Nastavi ga spletno mesto www.wall-art.si.
wordpress_logged_inSejaObvezni piškotek za nadzor seje. Nastavi ga spletno mesto www.wall-art.si.
wordpress_sec_SejaObvezni piškotek za nadzor seje. Nastavi ga spletno mesto www.wall-art.si.
wordpress_test_cookieSejaTestni piškot, ki se naloži le za preverjanje pravilnosti delovanja sistema. Nastavi ga spletno mesto www.wall-art.si.
wp_woocommerce_session_2 dniGenerira posebno kodo, za vsakega uporabnika, da lahko lažje poišče podatke v bazi. Nastavi ga spletno mesto www.wall-art.si.


Vaše pravice

Našim kupcem in uporabnikom zagotavljamo vso podporo pri uresničevanju pravic, ki jih navajamo v nadaljevanju:

na tej strani vas v celoti seznanjamo s tem, kako uporabljamo vaše osebne podatke
vpogled v vse podatke, ki jih imamo zbrane o vas je možen preko povezave Moj račun
vedno smo vam na voljo, da uveljavite vašo pravico do popravka. Omogočamo vam, da praktično vse vaše osebne podatke popravite in uredite sami z uporabo funkcionalnosti preko povezave Moj račun.
v določenih primerih lahko uveljavite tudi pravico do izbrisa vaših osebnih podatkov. V kolikor ste na primer le naročeni na e-novice, se lahko izbrišete sami tako da sledite povezavi v vsaki e-novici, ki vam jo posredujemo. Če ste se registrirali kot uporabnik, in niste nikoli oddali nobenega naročila, vas lahko na vašo zahtevo izbrišemo mi. Če ste pri nas kupovali, prosimo, da upoštevate, da moramo vaše podatke hraniti skladno z zakonodajo.
v določenih primerih lahko zahtevate začasno ali trajno prepoved nadaljnje obdelave vaših osebnih podatkov v celoti ali delno,
na vašo zahtevo vam bomo vaše osebne podatke posredovali zbrane v elektronski obliki
obravnavali bomo vaše ugovore na obdelavo vaših osebnih podatkov

Del pravic lahko uveljavite neposredno z vpogledom na to stran in v navedene vsebine. Pravico do popravka smo tudi zagotovili preko vmesnikov na povezavi Moj račun. Sami se lahko odjavite od prejemanja na e-novice.

Vse ostale pravice lahko uveljavite tako, da nas o vaši zahtevi obvestite s priporočenim pismom na naslov: Promo Atelje Mikec, Sašo Mikec s.p., Črmošnjice pri Stopičah 9, 8000 Novo mesto, s pripisom GDPR – TEMA, pri čemer je TEMA lahko ena izmed zagotovljenih pravic: dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave podatkov, blokiranje obdelave podatkov, izbris osebnih podatkov, ugovor na obdelavo podatkov, prenos podatkov.

Če menite, da se vaši osebni podatki shranjujejo ali kako drugače obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, imate pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu RS.