Največja izbira

STENSKEGA DEKORJA

V Sloveniji

Okrasite vaše bivalne prostore s čudovitimi fotografijami, natisnjenimi na najrazličnejše medije. Izbirajte med številnimi kategorijami že pripravljenih motivov ali pa oblikujte stenski dekor z lastnimi fotografijami.

B2B

Ste fotograf ali umetnik? Se ukvarjate s prodajo? So vaši poslovni prostori potrebni osvežitve? Z našim B2B programom se vam odpirajo nove priložnosti, saj prav vsem poslovnim partnerjem nudimo izjemne ugodnosti in prijateljski odnos. V kolikor vas sodelovanje zanima, nas prosim kontaktirajte:

NASLOV

Črmošnjice pri Stopičah 9
8000 Novo mesto

E-POŠTA

info@wall-art.si

TELEFON

(+386) 040 504 383

NAČINI SODELOVANJA

Za lažjo predstavo, smo vam pripravili nekaj primerov sodelovanja za različna področja dejavnosti.

FOTOGRAF ALI UMETNIK

Fotografom in umetnikom nudimo dva načina sodelovanja. Izberete lahko le tisk vaših umetnin na naše produkte, katere vam seveda ponudimo po znižanih cenah, ali pa se odločite za storitev “Web & Print”.

Storitev “Web & Print” vam odpre nove priložnosti, ki vam omogočijo preskok iz hobija v dopolnilno dejavnost ali še dodatno nadgradijo že obstoječo dejavnost. 

Kaj vsebuje storitev “Web & Print”? Vse kar potrebujete – postavitev spletne trgovine prilagojene fotografiji, tisk fotografij na vse produkte iz naše redne ponudbe in nekaj produktov, ki niso del redne ponudbe (koledarji, foto knjige, voščilnice,…) ter “dropshipping” dostavo v večino držav Evropske Unije. Vse to po izredno ugodnih cenah in z dodatnimi popusti glede na količino prometa. Za prav vse poskrbimo mi, vi pa se lahko brezskrbno posvečate vaši umetnosti.

Za več informacij nas prosim kontaktirajte.

SPLETNA ALI FIZIČNA PRODAJALNA

Ste osredotočeni na darilni program? Modo? Notranjo opremo? Imate cvetličarno ali povsem specializirano trgovino? Za prav vsakega se najde nekaj zanimivega. Ne glede na vašo ponudbo, lahko z našimi produkti obogatite vaš asortiman izdelkov. Poleg stenskega dekorja in okrasnih predmetov vam lahko ponudimo tudi tekstilne, kuhinjske, tehnološke, pisarniške, higijenske, otroške in še marsikakšne predmete. Vse izdelke lahko tudi potiskamo oz. graviramo, cene pa so seveda veleprodajne.

Del naše ponudbe si lahko ogledate na naši partnerski spletni strani. Za več informacij nas prosim kontaktirajte.

PODJETJE

Ste naveličani praznih sten ali obstoječe dekoracije vaših poslovnih prostorov? Želite obdariti zaposlene ali poslovne partnerje? Z našimi izdelki ne morete zgrešiti. Poleg izdelkov za stensko dekoracijo vam nudimo tudi vse ostale, standardne, promocijske artikle in oblačila. Skupaj s tiskom in po izredno konkurenčnih cenah.

Del naše ponudbe si lahko ogledate na naši partnerski spletni strani. Za več informacij nas prosim kontaktirajte.