Foto ležalnik

Že od 59,90€

Izbirate lahko med dvema verzijama, kakovostnih vrtnih ležalnikov. Fotografije so s štiribarvnimi, sublimacijskimi tiskalniki tiskane na robusten, skoraj neuničljiv, a hkrati udoben 310 g/m² poliester. Nosilnost ležalnikov je 110-120 kg. Naročite lahko tudi samo platneno prevleko, saj ležalniki omogočajo enostavno menjavo prevlek.

Pred tiskom vsako fotografijo podrobno pregledamo in vas kontaktiramo v kolikor fotografije ne dosegajo primerne kvalitete. Več o potrebni resoluciji si lahko preberete tukaj.

V kolikor nam posredujete fotografijo, ki ni v željenem razmerju, le-to prilagodimo in vam jo pred tiskom posredujemo v predogled. Vse fotografije se iz sistema izbrišejo po 30ih dneh.

    • Preprost lesen vrtni ležalnik nudi udobno ležalno površino v velikosti 99×42 cm. Ogrodje je izdelano iz robustnih letvic iz bukovega lesa, debeline 30×20 milimetrov. Teža ležalnika je 4 kg, njegova velikost pa je 138×59 cm. Območje tiskanja je veliko 47×135 cm.

    V primeru tiska fotografij večjih velikosti, vas prosimo da nam jih posredujete na naslov info@wall-art.si prek aplikacije WeTransfer.

    • (max file size 128 MB)
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Kategorija:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Foto ležalnik”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja