Foto poster

Že od 8,99€ na kos

Če želite prostoru dodati osebno noto, je foto plakat najenostavnejša in cenovno najugodnejša rešitev. Pričakujte vrhunsko mat HD reprodukcijo na pravem fotografskem papirju v kombinaciji z elegantnim minimalističnim dizajnom.

Vaše fotografije natisnemo z visoko kakovostnimi tiskalniki na izjemno kvaliteten, foto papir. V kolikor izberete poster z okvirjem (izbrane velikosti), bo vaš poster fiksiran v eleganten, klasičen okrasni okvir brez uporabe paspartuja.

Posterji so na voljo od velikosti 30×20 cm, vse do velikosti 120×85 cm.

Pred tiskom vsako fotografijo podrobno pregledamo in vas kontaktiramo v kolikor fotografije ne dosegajo primerne kvalitete. Več o potrebni resoluciji si lahko preberete tukaj.

V kolikor nam posredujete fotografijo, ki ni v željenem razmerju, le-to prilagodimo in vam jo pred tiskom posredujemo v predogled. Vse fotografije se iz sistema izbrišejo po 30ih dneh.

Za tisk dveh fotografij ali več (na katerikoli medij), nas prosim kontaktirajte in pripravili vam bomo ugodnejšo ponudbo.

    *Količina

    V primeru tiska fotografij večjih velikosti, vas prosimo da nam jih posredujete na naslov info@wall-art.si prek aplikacije WeTransfer.

    • (max file size 128 MB)
Kategorija:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Foto poster”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja