Foto platno

Že od 21,90€

Vaše fotografije natisnemo z visoko kakovostnimi tiskalniki na kvalitetno platno in napnemo na čvrst, lesen podokvir. V kolikor izberete platno z okvirjem, platno fiksiramo v plavajoči okvir, v katerem značilni, prepognjeni robovi platen ostanejo vidni. Izbirate lahko med navadnim (2 cm podokvir) in 3D (4 cm podokvir) platnom. Na voljo so platna od velikosti 20×20 cm, vse do velikosti 160×120 cm.

Pred tiskom vsako fotografijo podrobno pregledamo in vas kontaktiramo v kolikor fotografije ne dosegajo primerne kvalitete. Več o potrebni resoluciji si lahko preberete tukaj.

V kolikor nam posredujete fotografijo, ki ni v željenem razmerju, le-to prilagodimo in vam jo pred tiskom posredujemo v predogled. Vse fotografije se iz sistema izbrišejo po 30ih dneh.

Omogočamo vam tudi izdelavo platen v povsem poljubnih velikostih. Za ta platna nam pošljite povpraševanje na info@wall-art.si.

 

    • Podokvir debeline 2 cm

    V primeru tiska fotografij večjih velikosti, vas prosimo da nam jih posredujete na naslov info@wall-art.si prek aplikacije WeTransfer.

    • (max file size 128 MB)
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Kategorija:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Foto platno”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja