Premium foto blazina

Že od 34,90€

Naše premium blazine so rezultat prefinjenga tkanja in napredne tiskarske tehnologije, ki posrkbi za briljantno reprodukcijo vaših fotografij.  Vrhunski produkt, ki bo zagotovo postal vaš favorit tako doma, kot na potovanjih.

Ročno šivana blazina se ponaša z razkošno prevleko iz pliša in izjemno mehkim polnilom. Izdelana je z okolju prijaznimi proizvodnimi postopki. Pranje do 30oC.

Pred tiskom vsako fotografijo podrobno pregledamo in vas kontaktiramo v kolikor fotografije ne dosegajo primerne kvalitete. Več o potrebni resoluciji si lahko preberete tukaj.

V kolikor nam posredujete fotografijo, ki ni v željenem razmerju, le-to prilagodimo in vam jo pred tiskom posredujemo v predogled. Vse fotografije se iz sistema izbrišejo po 30ih dneh.

    • Hrbtna stran blazine ostane bele barve.

    V primeru tiska več različnih fotografij, vas prosimo da nam jih posredujete na naslov info@wall-art.si prek aplikacije WeTransfer.

    • (max file size 128 MB)

    V primeru da je datoteka večja od 25 MB, vas prosimo da nam jo posredujete na naslov info@wall-art.si prek aplikacije WeTransfer.

    • (max file size 128 MB)
Add to Wishlist
Add to Wishlist
Kategorija:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Premium foto blazina”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja